Sposób przygotowania

Rybę przekroić,skropić sokiem z połowy cytryny,oprószyć solą i pieprzem i włożyć do naczynia żaroodpornego.Sok z pozostałej cytryny i 2 łyżki masła dokładnie zmiksować.Odkroić skórkę z chleba,miąższ pokruszyć i dodać do masła.Doprawić ostrą papryką,połączyć z siekanymi ziołami.Na filety nakładamy masę ziołową i lekko przyciskamy.Zapiekamy około 15 min.Pomidory i cebulę pokroić w kostkę.Cebulę zeszklić na maśle,dodać pomidory,dusić kilka minut,doprawić.Razem podawać.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    aromatyczna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubimy rybkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pyszna rybka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienity smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    smaczna i zdrowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aromatyczna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !