Sposób przygotowania

ciasto zagnieść i podzielić na pół. połową wyłożyć blachę dać pokrojony w kostkę rabarbar i na to dać rozwałkowaną drugą połowe.piec a gdy wystygnie posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne i apetyczne....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    w sezonie bardzo często takie piekę, rewelacyjne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię takie rabarbarowe ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    jest najlepsze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    a ja skorzystam z przepisu :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ależ proszę bardzo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczność...
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !