Sposób przygotowania

Żółtka oddzielić od białek.
Margarynę ucierać z cukrem na puszystą masę dodając po jednym żółtku.
Do gotowej masy wsypać kisiele w proszku. Dodać olejek, proszek do pieczenia. Wlać mleko. Wymieszać.
Ubić pianę z białek.
Pianę delikatnie połączyć z utartą masą.
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i przelać do niej ciasto.
Piec ok 50 minut w temp.180 stopni.
Smacznego:-)))

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !