Sposób przygotowania

Filety oprószyć rozmarynem, oregano, solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Bułkę tartą rozmieszać z serem. Jajka rozmieszać z wodą. Filety zanurzać w jajku, a następnie obtoczyć w bułce z serem. Piec na średnio nagrzanym grillu odwracając co 3 minuty do momentu aż mięso będzie odpowiednio wypieczone.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    z oregano musi smakować doskonale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !