Sposób przygotowania

Cukinie przecinamy na pół wzdłuż, smarujemy masełkiem i okładamy zgniecionym czosnkiem i gałązkami świeżego tymianku. Zawijamy pojedyńczo połówki cukini w folię aluminiową i pieczemy na grillu ok. 20 minut, aż cukinia zmięknie. Po upieczeniu doprawiamy solą i pieprzem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    moje ulubione warzywko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taką cukinię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !