Sposób przygotowania

Jabłka przekroić na pół, wydrążyć gniazda nasienne i w to miejsce włożyć odrobinę margaryny i majeranku. Zawinąć w folię i piec na grillu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie spróbuję;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawe;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robię na słodko ale ciekawe jak smakują z majerankiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    czuję ten zapach z dzieciństwa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię pieczone jabłuszka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !