Sposób przygotowania

Szaszłyki rybne

1/2 kg filetu mintaja
3 pomidory
1 ogórek zielony
2 cebule
olej
sól
pieprz
majeranek
papryka ostra

Rybę rozmrozić, doprawić. Pozostawić na 2 h w lodówce.
Pomidory,ogórki i cebulę umyć, pomidory pokroić w ćwiartki,cebulę i ogórki w plasterki. Rybę kroimy na 3-4 cm kawałki. Na patyczki nadziewamy na przemian rybę, pomidor, ogórek i cebulę. Tak przygotowane szaszłyki zawijamy w folię aluminiową wysmarowaną olejem. Smażymy na grillu przez ok 10-15 min.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    bardzo fajna propozycja dania rybnego:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    wyglądają super!
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    sezon grillowy czas zaczac!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pięknie wyglądają i dobrze smakują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !