Sposób przygotowania

Herbatniki łamiemy na drobne kawałki. Masło rozpuszczamy, dodajemy cukier wymieszany z kakao. Gotujemy 1 minutę, wlewamy alkohol i stopioną czekoladę. Gotową masą zalewamy herbatniki i mieszamy łyżką.
Robimy z masy formę myszki i obtaczamy rozwałkowanym marcepanem. Forujemy na kształt myszy.

Z migdałów robimy uszka.

Schładzamy w lodówce ok. 2 godz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Bomba!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podziwiam za zdolności plastyczne i fajny pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Po prostu jak z bajki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    ale fajnusie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo ładne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Rewelacyjne myszki! Cudny pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Urocze myszki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    śliczne myszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    takiej myszki bym się nie bała..spróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    apetycznie wyglądają, az szkoda je jeść:P
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !