Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę, seler i kapustę ugotować do miękkości. W międzyczasie warzywa doprawić solą, pieprzem, majerankiem i Vegetą. Do ugotowanego wywaru warzywnego wlać śmietanę i zagotować. Koperek umyć drobno posiekać i wrzucić do wywaru. Jeszcze raz zagotować. Jajka i mąkę zmieszać razem i wylać na gorącą zupę, ciągle mieszając, aż powstaną lane kluski i zagotować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smaczna zupka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam,mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię zupy z lanymi kluseczkami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna zupa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !