Sposób przygotowania

pieczatki dusimy na oliwie z tymiankiem dodajemy mięsko i 5 min jeszcze dusimy , następnie dajemy ser i na wolnym ogniu czekamy aż sie rozpuści następnie śmietanę i parmezan dodajemy ugotowany makaron i gotowe :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marzena831

    fantastyczny przepis! muszę spróbować :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calineczka

    Uwielbiam takie jedzonko :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 16
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    i tak smakuje
  • 16
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    może być z różnymi serami nawet z sammym parmezanem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina72

    Uwielbiam makarony a z dodatkiem serów i to peśniowych! Niebo w gębie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Łukasz19

    ślinka cienkie:)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    apetyczne
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    w przepisie jest błąd , nie pieczątki a pieczarki :))))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ilona16

    Pysznie wygląda :)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    i brakuje w przpisie sera gorngonzola lub ser pleśniowy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    apetycznie wygląda
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam makarony
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Dla mnie bomba! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Piecząki czy pieczarki.....dla mnie wygląda świetnie! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    pięknie wygląda i na pewno tak smakuje:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !