Sposób przygotowania

Płaty śledziowe namoczyć przez 2 godziny w zimnej wodzie, wypłukać pod bieżącą wodą i pokroić w paski. Podgrzybki pokroić w paski, cebulę w piórka. Wszystko razem wymieszać, dodać olej i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    śledzik i grzybki to jest to co ja lubię najbardziej;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    bardzo fajne połaczenie,pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    podgrzybki marynowane mam - może wypróbuję:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe połączenie grzybów ze śledziem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !