Sposób przygotowania

mięso doprawić i formować z niego kulki i smażyć na oleju.na usmażone kulki dać na wykałaczki i można je maczać w sosie czosnkowym lub jakimś innym ostrym sosem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    apetyczne kulki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja podałabym je jako zakąskę,wyglądają bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    są super, i faktycznie jako zakąska idealne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jakie fajniutkie to... super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !