Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki z kuskus

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 szt.
mięso mielone 1 op.
cebula biała 1 szt.
masło 2 łyzki
Kucharek 2 łyzki
kasza 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z kuskus

Kapustę obrać z liści i sparzyć je wrzątkiem. Na maśle zeszklić pokrojoną cebulę, dodać mięso, wysmażyć je i dodać kaszę. Doprawić Kucharkiem, łyżką nakładać farsz na liść kapusty, zawijać i zapiec w piekarniku w rondlu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 13.10.2013 09:23
wspaniałe!!!!
mamusia1 21.08.2013 08:16
super delikatne w smaku
Beata73 23.10.2012 15:12
delikatne w smaku!
Beata73 23.10.2012 15:12
delikatne w smaku!
Beata73 23.10.2012 15:12
delikatne w smaku!
Beata73 23.10.2012 15:12
delikatne w smaku!
Beata73 27.03.2012 16:57
wspaniałe
Beata73 27.03.2012 16:57
wspaniałe
usmiech 22.02.2012 22:18
nie ma to jak tradycja
dianix 20.02.2012 10:32
na pewno pyszne:)
jeta72 06.01.2012 13:26
muszą być pyszne
Ewelina38 06.05.2011 21:12
piękne, uwielbiam gołąbki ale z kaszą kuskus to przyznaję nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak