Sposób przygotowania

karkówkę umyć i pokroić na plastry ok.1cm.nie rozbijać posypać przyprawą do mięsa i na chwilę odstawić po czym upiec na oliwie po obsmażeniu układać w naczyniu żaroodpornym obłożyć cebulę pokrojoną na plasterki i zalać gorącym przegotowanym sosem,przykryć naczynie i wstawić do piekarnika na 180st.ok.1,5godz.

Komentarze

  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetyczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dobrze, że dzisiaj jadłam już mięsko, bo widząc tak apetyczne danie aż zgłodniałam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo lubię tak przyrządzoną karkówkę,tylko ja daję trochę więcej cebulki i ketchupu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    wyśmienite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    zapowiada się smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !