Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, stopniowo dodawając serek oraz likier. Wszystko dokładnie wymieszać. Białka ubić na sztywno i dodać do masy, delikatnie wymieszać - łyżką. Biszkopty nasączyć mocną kawą. Na blaszce ułożyć ciasno nasączone biszkopty, na to wyłożyć połowę masy, kolejną warstwę nasączonych biszkoptów i resztę masy. Schłodzić w lodówce. Posypać wierz kakao.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne ciasto
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Uwielbiam!!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wczoraj moja siostra robiła tak samo tylko w pucharkach:) - było świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    moj ulubiony deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !