Sposób przygotowania

Bułeczki przekroić, cienko posmarować majonezem. Fasolę podgrzać, odcedzić, z zalewy, przetrzeć doprawić do smaku solą i pieprzem. Nałożyć na bułki. Sałatę umyć, osączyć, pokroić w paski. Położyć na paście kawałki sałaty, wędlinę i paprykę. Ozdobić całymi ziarnami fasoli.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna ta pasta...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    mniam
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !