Sposób przygotowania

Składniki mieszamy,dodajemy tyle śmietany aby ciasto nie było zbyt gęste.Jabłka szatkujemy,słodzimy,mieszamy z bułka tartą.,nakładamy do ciasta i lepimy jak pierogi.Układamy na wysmarowana masłem blachę,smarujemy rozbitym jajkiem i pieczemy w gorącym piekarniku na złoty kolor.Podajemy z bitą śmietaną lub posypane tartą czekoladą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ciekawy przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ciekawy przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mmm pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !