Sposób przygotowania

Oczyszczoną i umytą golonkę ugotować na miękko tak żeby kości odchodziły dodać liść laurowy, ziele angielskie i marchewkę. Marchewkę wyciągamy wcześniej, żeby się nie rozgotowała i kroimy w kółeczka. Ugotowaną golonkę chłodzimy i obieramy ze skórki, kroimy na kawałeczki. Do wywaru z golonki dodajemy rozpuszczoną żelatynę. Do kubeczków jednorazowych dajemy pokrojone mięsko, trzy plasterki marchewki i posiekaną natkę pietruszki i zalewamy przygotowanym wywarem. Chłodzimy i jak będzie zimne dajemy do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    coś dla mojego męża;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    palce lizać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pysznie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna -bardzo taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przysmak mojego męża
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !