Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę, paprykę również. Cukinię na ćwierćplasterki. Cebulę obieramy i kroimy na szerokie ćwierćplasterki. Mięso możemy zamarynować przed nabijaniem na patyczki, ale nie jest to konieczne, bo bedzie przyprawiane. Nabijamy po kolei cukinie, paprykę, kurczaka, cebulę i tak do końca. Posypujemy wszystkimi przyprawami. Grillujemy aż mięso i warzywa będą upieczone. Składników starcza na ok. 15 szaszłyków.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zjadłabym takiego, choć kawałeczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale mam ochotę pogrillować :) Takie szaszłyczki idealne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !