Sposób przygotowania

na początek przygotowujemy masę serową :żółtka ubijamy z cukrem na jednolitą masę łączymy te żółtka z twarogiem mieszamy mozna łyżką lub mikserem do masy dodajemy budyń w proszku oraz cukier waniliowy(można dodać rodzynki jak ktoś lubi). na blaszce układamy jedną warstwe herbatników smarujemy masą krówkową (cała puszkę )przekładamy drugą warstwą herbatników dajemy masę serową przekładamy warstwą herbatników.galaretki przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu jak zacznie tęrznieć zalewamy nasz sernik . wkładamy do lodówki na godzinę po czym jest gotowy do spożycia:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda smazcznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomicie wygląda
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    przepysznie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !