Sposób przygotowania

Z mąki, posiekanego masła i cukru zagnieść energicznie ciasto.
Śliwki oczyścić, przekroić na połówki, wyjąć pestki, ułożyć na posmarowanym i położonym w blasze papierze do pieczenia. Na owoce pokruszyć ciasto.
Piec pół godziny w temperaturze 180 stopni.

SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    musi chyba dobrze smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pyszne
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !