Sposób przygotowania

Schab pokroić w plastry, rozbić, zamarynować w przyprawie do mięsa wieprzowego, soli, pieprzu i czosnku wg uznania. Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć przyprawić Kucharkiem, natką pietruszki. Na porcji schabu ułożyć farsz z pieczarek, zwinąć mięso i spiąć wykałaczkami. Obtaczać w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na głębokim oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Aż się chce spróbować.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super roladki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    super, dużo pieczarek, ja robię z mniejszą ilością. ale muszę spróbować te wg Twojego przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Wyglądają super apetycznie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajny pomysł z farszem pieczarkowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !