Sposób przygotowania

Pstrąga umyć, wypatroszyć, posolić i popieprzyć, odstawić na 15 minut, w tym czasie pokroić marchewkę i pora w plastry, wymieszać z sokiem z cytryny i przyprawami, odstawić do przegryzienia smaków.
Folie aluminiową posmarować oliwą, ułożyć pstrąga i obłożyć warzywami( można dodać inne według uznania, np. kapuste, cukinię)
Zawinąć folię i piec w rozgrzanym do 200 stopni piekarniku około 40 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    obiad jak marzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajnie wygląda!
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    lubię pstrąga, ale nie chcialabym dostać takiego w całości na talerzu:) co nie zmienia faktu, że na pewno jest bardzo smaczny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !