Sposób przygotowania

Jedno jajko odłóż, resztę ugotuj na twardo (nie dłużej niż 10 minut), ostudź. Nie obieraj, tylko każde jajko przekrój na pół, ostrożnie wyjmij białka i żółtka (staraj się nie pokruszyć skorupek).
Natkę opłucz, osusz, posiekaj. Białka i żółtka posiekaj, połącz z natką, miękkim masłem i odłożonym jajkiem (farsz musi być dość ścisły). Przypraw przyprawą Kucharek i pieprzem ziołowym.
Farszem napełnij skorupki jajek. Wierzchy wyrównaj, posyp tartą bułką. Ułóż farszem do dołu i usmaż na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    podobne \"faszerowane\" robiłam...są ok :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !