Sposób przygotowania

Smietane ubijamy na sztywno, dodajac do niej po trochu cukier puder. Powoli dodajemy serek, caly czas miksujac na wolnych obrotach. Zelatyne rozpuszczamy w 3-4 lyzkach goracej wody wody i dodajemy do masy serowej. W tortownicy ukladamy biszkopty i zalewamy masa serowa. Wkladamy do lodowki. Galarteke robimy wedlug przepisu na opakowaniu. Wkladamy do lodowki i czekamy, az nam zacznie tezec. Nastepnie porezczki ukladamy na serniku i zalewamy galaretka. Ponownie wkladamy do lodowki. Na koniec boki sernika obtaczamy w wiorkach kokosowych.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Musi byc pyszny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    super!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo lubię sernik na zimno
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !