Sposób przygotowania

Cebulę obierz, posiekaj. Por oczyść, pokrój w piórka. W garnku rozgrzej masło, zeszklij cebulę i por. Wlej bulion i sok pomarańczowy, włóż ziele i gotuj 15 min. Przecedź, dodaj kurkumę, wlej śmietanę, przypraw solą i pieprzem. Filety oprósz solą i pieprzem, smaż na złoty kolor na oleju. Każdy przekrój na pół. Mleko podgrzej, ubij na pianę jak do cappuccino. Na talerze rozłóż kawałki ryby, rozlej zupę, przybierz pianką z mleka, posyp koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawy smak
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !