Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w drobną kosteczkę, przełożyć na sito i przelać wrzątkiem, osączyć. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek, zetrzeć na drobnych oczkach tarki jarzynowej. Makrelę dokładnie obrać ze skóry i ości, rozetrzeć widelcem, wymieszać z jajkiem. Do masy dodać posiekaną cebulkę, majonez i ketchup, dokładnie wymieszać, doprawić. Podawać z pieczywem, krakersami...

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    jestem za!!!!!! porcyjką :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię, a tak ostatnio dawno jej nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    też dawno nie robiłam, nie wiadomo czemu bo lubimy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !