Sposób przygotowania

1. truskawki kroimy wzdłuż na pół, wrzucamy na rozgrzaną patelnie z masłem,
2. dodajemy cukier i ocet balsamiczny,
3. smażymy kilka minut, dodajemy posiekane listki mięty,
4. camembert kroimy wzdłuż na pół, obtaczamy w rozmąconym jajku i mącę, smażymy chwilę z obu stron,
5. na talerz wykładamy truskawki z powstałym sosem, układamy na nich camembert i polewamy łyżeczką sosu.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    ja z żurawiną robię taki ser lub z powidłami brzoskwiniowymi, ale to tez jest ciekawa idea ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie bd dore
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pysznie....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Apetycznie wygląda...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    pyszności:)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !