Sposób przygotowania

Mięso myjemy i kroimy w drobną kostkę podobnie szynkę boczek i słoninę.Schab wkładamy do miseczki posypujemy mąką i mieszamy.Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekany czosnek i imbir,dodajemy słoninę i boczek a po chwili dodajemy schab i sos sojowy.Dokładnie mieszamy i smażymy do czasu aż ,mięso będzie miękkie,przekładamy je do miseczki.Fasolkę myjemy oczyszczamy z włókien i kroimy na kawałki 3 cm przekładamy na patelnie i smażymy na średnim ogniu,po 5 min dodajemy bulion i sól przykrywamy i dusimy 10 min.Następnie dodajemy szynkę i mięso z pozostałymi składnikami.Mieszamy i smażymy jeszcze 3 min.Podajemy z ryżem.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !