Sposób przygotowania

Kiełbasę obrac ze skórki, pokroić w cieniutkie plasterki. Cebulę obrac pokroić w krążki. Z octu, oleju, soli, pieprzu i 1-2 łyżek wody przygotowac sos. Wszystkie składniki z wyjątkiem natki pietruszki wymieszać, odstawić na 30 min. Natkę pietruszki opłukać, osuszyć. Listki oderwać od gałązek, posiekać, posypac sałatkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    prosta i pyszna :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    szybka i efektowna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !