Składniki:
papryka czerwona | 2 szt |
papryka zielona | 2 szt |
masło | 1 łyżka |
twaróg | 20 dkg |
serek topiony | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
korniszony | 1 drobno pokrojon |
papryka czerwona | 2 szt |
papryka zielona | 2 szt |
masło | 1 łyżka |
twaróg | 20 dkg |
serek topiony | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
korniszony | 1 drobno pokrojon |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: