Sposób przygotowania

Sok z cytryny dodaj tymianek i sól do smaku. Zalej filety na 15 min. Potem obtocz kawałki ryby w mące i smaż na rozgrzanym oleju, aż kawałki dorady się zarumienią.
Pomidory pokrój w kostkę i podsmaż na oleju razem z liśćmi laurowymi, posiekaną pietruszką i tymiankiem. Dodaj do pomidorów usmażoną rybę i duś pod przykryciem przez ok. 15 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    musi byc pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    no no nie ma co pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    proponujesz super smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !