Sposób przygotowania

Orzechy zmielić. Orzechy, cukier i masło dać do garnka i zalać wrzącym mlekiem. Mieszać, aby masło dokładnie się rozpuściło. Jeżeli ostygnie a masło będzie nie rozpuszczone do końca to delikatnie podgrzać. Ostudzić dodać spirytus, wymieszać i wstawić na 2 godz. do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    swietne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna do tortów
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo przydatny przepis.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    chętnie z tego przepisu skoprzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa masa na przełożenie tortu
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobra nie tylko do tortu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !