Sposób przygotowania

Cappuccino wymieszać z 50ml wrzątku i ostudzić.Mąkę, cukier, migdały i orzechy wymieszać razem. Dodać masło i cappuccino. Zagnieść sprężyste ciasto. Odstawić na godzinę do lodówki.Porcje ciasta rolować na wałki grubości palca, pokroić na kawałki długości 5 cm i uformować rogaliki. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w 180°C około 15 minut po czym ostudzić.Obie polewy stopić i polać nimi ciasteczka.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !