Składniki:
wywar z wloszczyzny | 2 l |
pieczarki | 60 dkg |
cebula | 2 szt |
strąki papryki | 3 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | 1 szt |
olej do smażenia | |
wino białe wytrawne | 1/2 szklanki |
dorsz | 1 kg |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
wywar z wloszczyzny | 2 l |
pieczarki | 60 dkg |
cebula | 2 szt |
strąki papryki | 3 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | 1 szt |
olej do smażenia | |
wino białe wytrawne | 1/2 szklanki |
dorsz | 1 kg |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: