Składniki:
flaki wołowe | 80dag |
cebula | 1 |
marchew | 1 |
smalec | 15dag |
ziele angielskie | 2szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1szt |
zakwas żurowy | |
woda | 2l |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 kostka |
flaki wołowe | 80dag |
cebula | 1 |
marchew | 1 |
smalec | 15dag |
ziele angielskie | 2szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1szt |
zakwas żurowy | |
woda | 2l |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: