Sposób przygotowania

Na patelni rozmrażamy szpinak; jak woda wyparuje dodajemy masło oraz czosnek przeciśńięty przez praskę; doprawiamy solą oraz pieprzem. Na gotowy (usmażony) naleśnik nakładamy trochę szpinaku, kładziemy plasterki mozzarelli (lub innego sera), ser pleśniowy oraz pomidora suszonego. Zawijamy/składamy naleśnik wg uznania, podsmażamy na patelni aby naleśnik był chrupiący a ser w środku rozpuszczony.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    to jest to
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pyxha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Wyglądają cudnie. Panie dekoracje są przepiękne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    bardzo dziękuję za miłe słowa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    bardzo apetyczne, zjadłabym od razu ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela11

    wyglądają apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !