Sposób przygotowania

Mięso drobno posiekać nożem, dodać przyprawę do dań Kucharek, jajko, świeżo zmielony pieprz kolorowy Prymat oraz bułkę tartą, dokładnie wymieszać, smażyć dokładnie z obu stron. Obie cebule pokroić w piórka, dodać do usmażonych rumsztyków, cebula ma być pod spodem, smażyć na małym ogniu, posolić by puściła sok, rumsztyki obrócić, cebulę wymieszać, aby dosmażyła się, wyłożyć wszystko na półmisek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    poproszę porcję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    apetycznie przypieczony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !