Sposób przygotowania

Makaron kolorowy ugotować al dente. Następnie posiekać cebulę, pieczarki i podsmażyć na łyżce oliwy około 10 minut. Potem dodać łyżkę masła, sól i pieprz, podsmażyć parę minut i dodać jogurt z rozprowadzoną mąką. Gdyby sos był za gęsty dolać odrobinę wody. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetycznie wygląda;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !