Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo (czas gotowania - ok 2 minuty) i obrane jaja przepiórcze pokroić na połówki, a szynkę wędzoną w cienkie paski. Oba składniki umieścić w stożkowatym naczyniu, włożyć szparagi konserwowe. Zalać bulionem wrzywnym z dodatkiem żelatyny i odstawić do zastygnięcia. Gotową galaretkę podawać ze świeżymi kiłkami rzeżuchy, kukurydzą konserwową i korniszonami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cóż za królewski zestaw !!! Pychotka !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    tak jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    muszą świetnie wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ależ one będą smakować, super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piter

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    super pomysł na jajeczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    raz w życiu jadłem takie jajeczka. pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !