Sposób przygotowania

buraki zapakować pojedynczo w folię aluminiową .wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 200st ok 1,5 godziny .po wyjęciu z piekarnika buraki ostudzić obrać i pokroić w ósemki. szpinak umyć sparzyć wrzątkiem i rozłożyć na półmisku razem z oliwkami.pokrojone buraczki podgrzac na patelni z octem balsamicznym i lyzką cukru gdy cukier sie rozpusci dodac oliwe i cieple buraki wylozyc na szpinak .posypać pokruszonym twarogiem i upażonym sezamem. polecam bardzo pyszna

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    inreresujacy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    interesujące połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !