Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączamy, ścieramy do niego na dużych oczkach obrane jabłko, oraz skórkę z umytej cytryny na drobniutkich oczkach. Dodajemy pieprz, jogurt, majonez, delikatnie mieszamy. Doprawiamy sokiem z cytryny wg uznania (np. 1 łyżka).

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wygl?da bardzo fajnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dzi?kuj?
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Super połączenie smaków :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !