Sposób przygotowania

Buraki w łupinkach gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Potem obieramy, ścieramy na tarce, dodajemy chrzan i sok z cytryny do smaku. Mieszamy.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Wyglądają pysznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne do obiadu
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne buraczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniamuśne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie domowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    moje ulubione
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    super przepis! Lubię takie, lekko ostre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie buraczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !