Sposób przygotowania

Ciasto wyrobić i pozostawić do podwojenia objętości. Rozwałkować posypać cukrem, cynamonem, rodzynkami i zwinąć roladę. Kroić na centymetrowe kawałeczki, posmarować jajkiem i upiec.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie i apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    MNIAM aż ślinka leci:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    ale świetne:) Uwielbiam takie drożdżówki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !