Sposób przygotowania

Mięso kroimy na paski długości 4 cm,kapustę marchew i pietruszkę kroimy w słupki a cebulę w półpierścienie.Wszystko obsmażamy,wkładamy do rondla,dodajemy przecier pomidorowy,ocet pieprz oraz troszkę wody i dusimy na małym ogniu.Na 10 minut przed końcem gotowania dodajemy liść laurowy,cukier,sól i zasmażkę z mąki.Gotowe danie posypujemy posiekaną zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne i ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Musi być smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !