Sposób przygotowania

Tuńczyka, kukurydzę odsączyć, ser żółty zetrzeć na tarce o dużych
oczkach, czosnek wycisnąć, dodać majonez, natkę pietruszki. Wszystko
wymieszać. Na waflu położyć sałatkę udekorować oliwkami,pomidorem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Świetny pomysł - gratuluję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wyglądają super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajne kanapeczki
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajne kanapeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    SUPER PODANA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczna przekąska z użyciem tuńczyka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !