Sposób przygotowania

Ser wymieszać z jajkiem , grysikiem , mąką -posolić i odstawić na pół godziny , następnie rękoma formujemy knedle i ugotować do 12 minut z dodatkiem soli. Maliny miksujemy z sokiem z cytryny i cukrem Na patelni rozgrzać masło zarumienić resztę panierki z cynamonem , na talerze wlać sos malinowy po trochu kłaść knedle i polać masłem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    mniam... na sama myśl ślinka cieknie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to pewnie pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to pewnie pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !