Sposób przygotowania

z jajek ubijamy biszkopt. pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 min. upieczony biszkopt przecinamy na pół. odlewamy trochę mleka, dodajemy 3 żółtka, szkl cukru i wlewamy na gotujące się mleko. po ostudzeniu ucieramy w makutrze, dodajemy migdały. przekrojonego torta smarujemy masą, układamy bezy, na bezy kładziemy masę, przykrywamy druga częścią. wierzch dekorujemy,.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    jaki ładny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mam nadzieję, że nadaje się na każde urodziny, nie tylko 16 ?:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajny torcik
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajny torcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !