Sposób przygotowania

Mięso myjemy osuszamy i kroimy na kotlety w każdym kotlecie robimy głęboką kieszeń.Kotlety w środku i na zewnątrz oprószamy pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny odstawiamy pod przykryciem do lodówki na 30 min.Robimy farsz ser rozgniatamy widelcem ,cebulę i czosnek drobno siekamy .Ser mieszamy z cebulą,czosnkiem i ziołami.Przygotowanym farszem napełniamy kieszenie i spinamy wykałaczkami.Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano z obu stron,następnie solimy podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem kilka minut aż ser w środku się roztopi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszny jest taki kotlet.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !