Sposób przygotowania

Plaster świeżutkiej cielęciny przekrawamy,myjemy i wstawiamy w małym garnuszku.Minimalnie doprawiamy solą.Zbieramy szumowiny.Marchewkę obieramy i trzemy na tartce.Dodajemy do zupki.Gdy mięso będzie miękkie dosypujemy pomału kaszę mannę.Po troszku,żeby zupa nie zrobiła się zbyt gęsta.Mięso wyjmujemy i z odrobinką zupy miksujemy.Dodajemy do garnka.Taka zupka jest w sam raz dla maluszka lub osoby np.po operacji.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ooooo,ciekawa,coś dla mnie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry pomysł
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja też chętnie zjem taką.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    I smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała dieta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !